Mert más mint a többi! - ŠKODA KODIAQ

A KODIAQ rendelkezik a kategória legnagyobb csomagterével
skoda kodiaq

A ŠKODA KODIAQ igazi sokoldalú tehetség.

Az új SUV modell a mindennapos munkára éppoly kiválóan alkalmas, mint a családi és szabadidős programokra - és ott is gond nélkül halad tovább, ahol már rég véget ért az aszfaltút. A dizájn, amellyel a márka jellegzetes formai nyelvezete immár a SUV szegmensben is megérkezett, jól tükrözi e sokoldalú karaktert.

 

Autólízing

Megbízható partnerként támogatjuk Önt a flottamenedzsment területén is. A vállalati autók mellett szolgáltatások széles skáláját kínáljuk Önnek, hogy mindig mozgásban maradhasson. Válassza az Ön cége számára előnyös lízingformát és kérjen nyílt végű,- zárt végű vagy operatív lízing ajánlatot értékesítő kollégáinktól! Velünk a mobilitás garantált!

Tájékoztató operatív lízing ajánlat cégeknek ITT

Finanszírozási formák összehasonlítása ITT

 

 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. A képek illusztárciók. Részletes tájékoztatásért és az ajánlatért forduljon márkakereskedésünkhöz!

Erzsébet
Apró

SKODA Szalon- és Marketing vezető
Telefonszám: +36 76 503 080
Mobiltelefonszám: +36 70 596 0635
Fax:

János Norbert
Kis-Elek

ŠKODA értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 081
Mobiltelefonszám: +36 20 964 17 75
Fax: