Magabiztosnak született. Éjjel-nappal vonzza a tekintetet!Mutassa meg, ki is Ön valójában!Éjjel-nappal vonzza a tekintetet!

Az új T-Roc és T-Roc Cabriolet
t-roc

 

Felszereltség és dizájn

Keltsen mély benyomást, miközben egyszerre élvezi a kifejező formavilágot, az egyéni kialakítási lehetőségek sokaságát és a legapróbb részletekig igényes kidolgozást - a T-Roc tudja, hogyan varázsolja el.

Tűnjön ki a tömegből!

Az egyhangúság nem illik Önhöz - a Style kivitel kéttónusú fényezése egyéni stílust ad a T-Roc számára. A Sport változat esetén a Fekete és a Villámpiros szín áll rendelkezésre.

Mutassa meg, ki is Ön valójában!

A T-Roc karakteres dizájnnal hódít, amit egyszerre jellemez a kiemelkedő igényesség, a részletek iránti szenvedélyes figyelem és az avantgárd stílus. Egyik különleges formai eleme a feltűnő C-oszlop, míg a megnyújtott, kupészerű tetőívet krómozott díszléc emeli ki. A T-Roc markáns orrkialakítása és letisztult oldalnézete ugyancsak erőteljes és magabiztos fellépést biztosít.

Sportos kupéformája vizuálisan hosszirányban éppúgy megnyújtja e kompakt crossover-modellt, mint a hosszú tengelytávja és a karosszéria rövid túlnyúlásai. A nagyméretű légbeömlő nyílás elöl, az oldalküszöbök a szemcsézett felületű, fekete kerékjárati borításokkal és a tekintélyes méretű hátsó diffúzor egyaránt jól érzékelteti, hogy a T-Roc milyen dinamikát és élvezetet tartogat.

Éjjel-nappal vonzza a tekintetet!

Az első benyomás a legfontosabb, ami különösen igaz a T-Roc különleges fénydizájnjára. Már alapkivitelben nappali menetfénnyel készül, ami karakteréből adódóan az első lökhárítójában kapott helyet. Mivel az irányjelző is a nappali menetfénybe integráltan működik, minden egyes kanyarodás, illetve sávváltás valósággal vonzza a tekinteteket. Nappali menetfénye így a T-Roc meghatározó dizájnelemévé lépett elő, az alapkivitel halogén fényszóróival együtt kompakt vonalmotívumot alkotva. Az extrafelszerelésként kínált LED-technikájú fényszórók feltűnő gyűrűmotívumukkal tűnnek ki.

LED-technikájú hátsó lámpáinak köszönhetően a T-Roc hátulját is feltűnő világítási kép jellemzi, a T-Roc Sport esetében markáns, sötétvörös lámpatestekkel

Image

Éppoly egyéni, mint Ön.

A T-Roc Style utasterének kialakításakor az Ön személyes ízlése sem szorulhat háttérbe. Válassza ki igény szerint, milyen színben szeretné látni a műszerfal dekorbetétjét, s kedvenc árnyalata az oldalsó dekorbetéteken és a középkonzol betétjén is megjelenik. A "Tracks 4" szövet üléskárpitok tónusa szintén az Ön színvilágához illeszkedik. A legjobb pedig, hogy legyen éppen szó visszafogottan nemes vagy feltűnő, a tekinteteket vonzó stílusról, végső soron csakis Ön dönt, mi illik legjobban egyéniségéhez.

Mindenre nyitott: T-Roc Cabriolet

A T-Roc Cabriolet-vel szinte minden lehetséges. Nem csoda, hiszen crossover kabrióként két világ legjavát egyesíti. Példának okáért ott az erő és az elegancia. Vagy a sportosság és a kényelem. Ha pedig úgy tartja kedve, a tetőt hagyja csak lenyitva.

Összehozza, ami örömet okoz: crossover nyitható vászontetővel

Image

A könnyedség legerőteljesebb formája

Autózzon egyet újra! A T-Roc Cabriolet, ez az univerzális jármű új lendületet visz a mindennapokba. Markáns külseje alatt egy számtalan meglepetést rejtő kabrió könnyedsége lakozik. A napfény éppúgy az alapfelszereltséghez tartozik, mint a LED-es hátsó lámpák és a fényrajzolatos LED-es fényszórók. Ez a jármű oda viszi Önt, ahová csak szeretné: át a városon, a hegyekbe vagy a tengerhez.

Az Ön igényeire szabva

A T-Roc Cabriolet műszerfalát teljesen Önre hangoltuk. Vezetőre szabott eszközök és kezelőelemek, amelyek króm díszítőelemeikkel ragyogó látványt nyújtanak - főként akkor, amikor a hangulatvilágítás az Ön személyes fogadóterévé változtatja a belső teret. Mindez még személyesebbé válik, ha választ az opcionális, különböző színekben elérhető dekorbetétek közül. A T-Roc Cabriolet nyitott tetőnél is bátran megmutatja, mi rejlik benne.

Image

A szabadság útitárs

A T-Roc Cabriolet új lehetőségeket biztosít Önnek. Például spontán autókázást a szabad ég alatt. Az opcionális szélterelő megelőzi a légörvény képződését a belső térben és egyúttal szabályozza a zajképződést. És ha az időjárás néha közbeszól? A tető gombnyomásra vagy távirányítós kulcs* segítségével 11 másodperc alatt bezáródik vagy 9 másodperc alatt újra kinyílik.** Teljesen elektronikusan. Továbbá egy kapcsoló segítségével az összes ablakot egyszerre tekerheti le vagy fel. Valamint a hátsó ülések mögött elhelyezett borulás védelmi rendszer valamennyi utas számára hozzáadott védelmet nyújt. Tehát ajtót becsukni és tetőt lenyitni!

*Csak az opcionális "Keyless Access" funkcióval elérhető.
**Maximum 30 km/h sebességig.

Image

Nagy a forgalom? Ne stresszeljen!

„Front Assist” vészfékasszisztens gyalogosfelismerő funkcióval
Az alapfelszereltség részeként elérhető gyalogosfelismerő rendszerrel rendelkező "Front Assist" vészfékasszisztens figyelmeztet a gyalogosokra vagy más járművekre és vészhelyzetben akár automatikusan fékez.*

A T-Roc Cabriolet: opcionálisan a hátratekintés beépített

„Blind Spot” holttér
Az opcionális "Blind Spot" funkció LED-es kijelzőkön figyelmezteti Önt a megfelelő külső tükörben* a holttérben tartózkodó járművekről. Ha mégis működtetni kezdi az irányjelzőt a sávváltáshoz, a LED-ek feltűnően villogni kezdenek. Az asszisztensrendszer már 15 km/h sebességtől működik beépített kiállás-asszisztenssel. Ez a hátrafelé történő kiálláskor is felismeri, hogy érkezik-e jármű oldalról. Ha Ön nem reagál a figyelmeztetésre, úgy az asszisztens a fék működtetésével akadályozza meg az ütközést.*

* A rendszer határain belül.

Teljesen összekapcsolva a T-Roc Cabriolet autóval

Image

A We Connect1) hálózatba kapcsolt autóvá teszi a T-Roc Cabriolet-t, lévén a beépített SIM kártyán keresztül járműve akár azonnal online lehet. Így szinte bárhol elérhetők a valós idejű közlekedési információk, a folyamatos zene sugárzás és a webrádió.2) A We Connect applikációval szemmel tarthatja járművét, hiszen ez esetben okostelefonja távirányítóvá változik, amivel innovatív és hasznos járműfunkciókat irányíthat. Így Ön összeköttetésben maradhat T-Roc Cabriolet autójával - akár az utcán, akár a kanapéján.

Az opcionális App-Connect segítségével okostelefonja alkalmazásait az autó segítségével is használhatja. Kábellel vagy anélkül.3) Ám mindig stresszmentesen. 

T-Roc Cabriolet katalógus

További információkat szeretne a T-Roc Cabriolet-ről?
Keresse értékesítési tanácsadóinkat.

Gábor
Szőke
VW értékesítési tanácsadó és asszisztens
Telefonszám 
Mobiltelefonszám 
Fax 
Zoltán
Bíró
VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 022
Mobiltelefonszám +36 20 540 42 43
Fax