Magabiztos választás a megújult Superb

A lényeg csak részben látható!
new superb

Az első benyomás fontos. Hiszen már ilyenkor titkon eldöntjük magunkban, hogy később teljesen beleszeretünk-e valamibe, vagy hidegen hagy majd minket. Ha a megújult ŠKODA SUPERB modellre pillantunk, rögtön látjuk, hogy ez most valami új és magával ragadó. Amodell karakterét meghatározó új lökhárító, hűtőrács és fényszóró mind a legfrissebb ŠKODA dizájntrendhez igazodik, ahogyan a hátsó rész is. Teljesen LED technológiájú hátsó lámpák, krómcsík a csomagtérfedélen, és a márkajelzésként használt ŠKODA felirat is mind izgalmas újdonság. Mégis azt kell mondanunk, hogy az újdonságok csak részben láthatók.

Ismerős az érzés, amikor kicsit átrendezik nélküled a nappalit, és hazatérve ugyan mindent megtalálsz, de érzed, hogy ez most valami új? A megújult SUPERB utastere éppen annyira változott meg, hogy pontosan így érezz. Minden kapcsoló, kijelző az eddigi helyén van, de még igényesebbek, a felhasznált anyagok pedig még finomabbak lettek.

 

További információ és katalógus itt.

Autókonfigurálás itt.

Kérjük küldje el az elkészült konfiguráció kódját vagy a letöltött pdf fájlt email címünkre és mi személyre szabott tanácsaikkal szívesen segítünk Önnek abban, hogy az elképzeléseinek és elvárásaiknak a legmegfelelőbb autót állítsuk össze.

 

Dekoratív elemek LED háttérvilágítással

A minős alapfelszereltség

Erzsébet
Apró

SKODA Szalon- és Marketing vezető
Telefonszám: +36 76 503 080
Mobiltelefonszám: +36 70 596 0635
Fax:

János Norbert
Kis-Elek

ŠKODA értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 081
Mobiltelefonszám: +36 20 964 17 75
Fax:

Ádám
Molnár-Kovács

Pozíció
Telefonszám:
Mobiltelefonszám:
Fax: