Ha a kemény munkánál is több kell.

Válasszon a Volkswagen Haszonjárművek szupermunkásai közül!
Szupermunkás akció

Szupermunkás akció


Volkswagen Transporter vagy Volkswagen Caddy választása esetén használja ki egyedülálló kedvezményünket!
Egyes Transporter teherautó modellek esetén akár nettó 1.887.000 Ft, míg bizonyos Caddy teherautó modellek vételárából akár nettó 1.364.000 Ft árengedményt kaphat.

Az ajánlat kizárólag a meghatározott modellekre érvényes a készlet erejéig, más akciókkal összevonható. További részletekről, és feltételekről érdeklődjön Volkswagen Haszonjárművek márkakereskedésünkben!

 

Új Crafter Gold/Silver csomag
Az Új Crafter az Ön igényei szerint!


Ügyfeleink igényeihez optimalizált extra csomagok kiemelkedő áron! Gold csomag a magasabb felszereltséget választóknak akár nettó 1.700.000 Ft, míg Silver az alacsonyabb felszereltséghez akár nettó 612.000 Ft árelőnyt biztosít.

A Gold csomag az alábbiakat tartalmazza:

 • "Composition Media" rádió
  "Lane Assist" sávtartó rendszer
  Hidraulikus csillapítású "ergoActive" ülés
  "Climatic" klímaberendezés
  Elektromosan behajtható külső tükrök
  Parkolóradar elöl/hátul
  Trendline csomag
  Vezetőasszisztens-rendszer csomag
  4 db LED spot - világítás a raktérben


A Silver csomag tartalma:

 • Hidraulikus csillapítású "ergoActive" ülés
  "Climatic" klímaberendezés
  Elektromosan állítható külső tükrök


Az ajánlat kizárólag a meghatározott modellekre érvényes visszavonásig, más akciókkal összevonható. További részletekről érdeklődjön a magyarországi Volkswagen Haszonjárművek kereskedésünkben!

Vegye igénybe rendkívül kedvező, mindössze 4,59% THM, változó kamatozású, forintalapú finanszírozási ajánlatunkat, ami minden Volkswagen haszonjármű modellre vonatkozik.

A kedvezményes finanszírozási konstrukció minden futó akcióval összevonható, maximum 3 db modell vásárlása esetén. Az akció 2019.január 01.-től 2019. december 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre vonatkozik. További információért érdeklődjön értékesítőinknél!

A finanszírozást a Porsche Bank Zrt. nyújtja változó kamatozású, forint alapú zárt illetve nyílt végű pénzügyi lízing keretében. A pénzügyi szolgáltatás kizárólag a Porsche Hungaria Kft. hivatalos márkakereskedői által értékesített járművekre és teljes körű, a járműre vonatkozó, érvényes vagyonbiztosítási szerződéssel (CASCO) vehető igénybe. A Porsche Bank Zrt. ügyfél- és ügyletminősítési vizsgálat eredményétől függően vállalja a jármű finanszírozását, ill. egyéb fedezetet írhat elő. Az akció 2019.január 01.-től 2019. december 31-ig megkötött adásvételi szerződésekre és jóváhagyott gépjármű-finanszírozási szerződésekre érvényes. Az akció a megadott határidőig vagy a készlet erejéig, ill. visszavonásig érvényes. Egy Ügyfél maximum 3 gépjárműhöz veheti igénybe az akciós finanszírozást. A tájékoztatás nem teljes körű, kötelezettség vállalást a Porsche Bank Zrt. részéről nem jelent. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke a 83/2010 (III.25.) Korm. rendeletnek megfelelően, 3 millió forint összegű kölcsön és 5 éves futamidejű, egyenletes törlesztésű, forintban fizetendő minta alapján került meghatározásra. A THM meghatározásakor az ügyfél által fizetendő biztosítási díj - tekintettel arra, hogy annak pontos összege nem ismert - figyelembe vételre nem került.

János
Leitert

VW haszonjármű értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 026
Mobiltelefonszám: +36 30 955 96 07
Fax: