F I G Y E L E M !

A hazánkban is megjelenő koronavírus (Covid-19) terjedésének kockázatát felmérve néhány fontos és szükséges intézkedést kellett megtennünk az Ön és a Mi egészségünk védelmében.
KÖZLEMÉNY

Kérjük, hogy az alábbiakban felsorolt előírásokat tartsa be Márkakereskedésünk látogatása során!

1.   Csak akkor látogasson el kereskedésünkbe, ha egészségesnek érzi magát! Nátha tüneteivel, köhögéssel, lázzal vagy egyéb légzőszervi megbetegedéssel vagy annak tüneteivel, kérjük Ne lépjen a szalon, illetve a szerviz területére!

2.   Amennyiben veszélyeztetett tehát az elmúlt 2 hétben külföldön tartózkodott, környezetében regisztráltak fertőzöttet, kérjük Ne lépjen a szalon, illetve a szerviz területére!

3.   A szalonba történő belépést követően a mosdóban, kérjük alaposan mosson kezet!

4.   Amennyiben rendelkezik védőmaszkkal bátran használja szalonunkban. Senki nem fogja megmosolyogni érte. Sőt, örülünk, hogy ennyire felkészült és felelősségteljesen gondolkodik.

5.   Látogatása során próbálja betartani a legalább 2 méteres távolságot a többi látogatótól!

6.   Óvja a családját! Javasoljuk, hogy a szalonba csak egyedül érkezzen! Ne kockáztasson többet mint szükséges, fontos az egyéni felelősség!

7.   Csökkentse a személyes kontaktok számát minimálisra! Az árajánlattal kapcsolatos részleteket telefonon és emailen keresztül maradéktalanul letudjuk egyeztetni. Felkészült kollégáink egy autórendelést akár már emailen keresztül is letudnak bonyolítani.

A bevezetett hatósági intézkedések miatt sajnos fennakadások lehetnek az alkatrészellátásban és szállítmányozásban ezért előfordulhat, hogy a tervezett javításokkal, gépkocsi átadásokkal megcsúszunk. Átmenetileg a létszámunk is csökken az iskola bezárások következtében, hiszen sok kollégánk kisgyermekes szülő.

Kérjük szíves megértését mert mindannyiunk számára a Család az első!

Ez a vírus más típusú felfogást kíván részünkről. A legtöbbet mi magunk tehetünk a járvány ellen. Ezért mindenkitől azt kérjük, hogy a saját életében is felelősséget és elszántságot mutasson arra, hogy megakadályozza a (Covid-19) vírus terjedését.

Amennyiben a leírtakkal kapcsolatban további információra lenne szüksége, kérem keressen minket bizalommal elérhetőségeinken.

 

Köszönjük megértését és együttműködését!

A Brill Kft. csapata

www.brillkft.hu