Az új Tiguan

Izgalmasan újragondolva
Az új Tiguan

Az új, erősebb, kényelmesebb és még inkább hálózatba kapcsolt Tiguan megmutatja, mi rejlik benne. Az intelligens technológia szokatlan képességekkel ruházza fel. Dinamikus SUV-ként újradefiniálja, mi lehetséges.

IQ.LIGHT - LED-Matrix fényszóró LED-es nappali menetfénnyel, kanyarfénnyel és dinamikus irányjelzőkkel (opcionális) Egészen messzelátó: az intelligens fény

Kívül is különleges

Az új Tiguan progresszív dizájnja megmutatja, mit jelent újraalkotni. Erőteljes arányaitól kezdve a precíz vonalvezetésű, dinamikus orron át egészen a jellegzetes felépítésig a jármű kifejező sziluettje vonzza a tekinteteket: innováció, egyéniség és kompromisszumok nélküli funkcionalitás.

Az új vezető!

Az új Tiguan olyan technológiát visz az utakra, amelyekkel nyugodtabban érheti el célját. Ilyen az opcionális "Travel Assist" vezetéstámogató rendszer is. Egyetlen gombnyomással magas szintű menetkényelmet²,³ biztosít, miközben támogatja Önt az egyhangú és fárasztó vezetési helyzetekben.

Ismerje meg Ön is az új Tiguant!

 Kombinált meghajtás, többszörös hatékonyság


Kész a kettős vezetési élményre? Az új Tiguan hamarosan hatékony plug-in hibridként is elérhető lesz.

Benzin vagy dízel?

A helyes döntés bármelyik lehet - a nagyobb hatékonyságért, takarékosságért és a mindennapos használhatóságért. Ezt a közvetlen befecskendezés és a feltöltési technika intelligens kombinációja biztosítja, ami a benzinmotoroknál TSI-, a dízelmotoroknál TDI-technológiaként ismert (üzemanyag-fogyasztás 2.0 TDI SCR 4MOTION 110 kW, 7 fokozatú, kettős tengelykapcsolós váltó esetén, l/100 km: lakott területen 5,7-5,6 / lakott területen kívül 4,6-4,5 / kombinált 5-4,9; kombinált CO2-kibocsátás, g/km: 131-129, hatékonysági osztály: A¹). A BlueMotion technológia használatának köszönhetően üzemanyagot takarít meg anélkül, hogy veszítene a dinamikából: például a fékenergia-visszanyeréssel és a Start-Stop rendszerrel. Új Tiguanjának turbódízel motorjában az úgynevezett twin-dosing működik: két SCR-katalizátor csatlakoztatásával a kibocsátás tovább csökkenthető.

További információét keresse fel márkakereskedésünket!

Bíró
Zoltán
VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 022
Mobiltelefonszám: +36 20 540 42 43
Fax:
Szabó
Márkó
VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 028
Mobiltelefonszám:
Fax:
Szőke
Gábor
VW értékesítési tanácsadó és asszisztens
Telefonszám: +36 76 503 046
Mobiltelefonszám:
Fax: