1. Brill Kft.
  2. Az új Taigo
2022.03.16.
Újdonság a Volkswagenről

Az új Taigo

Egyéniség. Minden nap. Akár már készletről is!

Egyéniség. Minden nap.

Az új Taigo: azoknak, akik saját trendjeiket követik. Akik nem hódolnak be a változtatásoknak, hanem inkább ők maguk idéznek elő változást. Akiknek nemcsak stílusuk, hanem egyedi karakterük is van. És akik a mindennapi életben is megtalálják a rendkívüli dolgokat.

Az új Taigo számos különlegességgel rendelkezik. Máris bemutatunk közülük hármat:

Image

 Digitális műszerfal

Szem előtt a fontos dolgok
 
Az utakon a lényegre kell összpontosítani. Az alapfelszereltségben elérhető Digital Cockpit kombinált digitális műszerfal egy nagy felbontású, 20,32 cm-es színes képernyőn mutatja Önnek a megszokott tartalmakat, pl.: a fordulatszámmérőt és a kilométer-számlálót. A Pro digitális műszerfal 26,04 cm-es kijelzője egyedi igényeinek megfelelően alakítható. Megjelenítheti például optikailag a vezetői asszisztensrendszereit is, vagy válassza a navigációs térkép és a médiarendszerek kombinációját - mindezt igényes grafikai és animációs megoldásokkal.

Hívogatóan innovatív

Az új Taigo beltere szívélyesen fogadja Önt. A kiváló minőségű Soft Touch műszerfal az alapfelszereltség része, Style felszereltségben pedig igény esetén akár színes dekorelemekkel is elérhető. A Life és a magasabb felszereltségi szinteken a hátsó ülésen is egyszerűen töltheti készülékeit az első ülések középső kartámaszán lévő USB-interfészek segítségével. De a Life felszereltségi szinten alapfelszereltségben elérhető bőr multifunkciós kormánykerék is mutatja, hogy a műszerfalon minden a hálózatba kapcsolt életről szól.

Image

Színeket varázsol

Szeretne egy kicsit több színt? "Visual Green" dizájncsomagunk segítségével mintha frissen festették volna a belső teret. Beszálláskor a "Visual Green" stílusos dekorbetétekkel díszített világos "Ceramique" színekben pompázó beltér üdvözli Önt. A "Tracks" üléshuzatok és a hozzá illő zöld dekorvarrások egészítik ki a színrajzolatot.

Kedvező színben tünteti fel a vezetőfülkét

 
Kellemes hangulatot teremt a belső térben az első ajtónyitókon, az ajtók díszlécein és a műszerfalon végigfutó fehér hangulatvilágítás, amely a Style és R-Line felszereltségi szinteken az alapfelszereltség részét képezi. Mindent a szemnek: a Life felszereltség-től széria a LED-es olvasólámpák elöl, valamint a Style és R-Line felszereltségben alapfelszereltség a LED-es lábtérvilágítás, amellyel beszálláskor is mindent megfelelően lát.

Image

Ideje egymásra hangolódni

Az új Taigo nemcsak a mindennapjainkat dobja fel, de a zenei életbe is egyedi színt visz, hiszen három feltörekvő, nemzetközi előadó videóklipjében kapott már fontos szerepet. A GHEIST csapatával, Yugen Blakrokkal, valamint Chris James-szel közös együttműködés is azt bizonyítja, hogy függetlenül a zenei stílusoktól minden helyzetben és műfajban megtalálja a helyét, bárhol bátran megmutatja önmagát.

Nézd meg, hogy legújabb SUV modellünk és a külföldi zenészek miként teremtenek új trendeket, melyeket érdemes követni!

Talán itt vár rád álmaid Taigo modellje!

Válassz egyet raktári autóink közül. 🚗Vagy kettőtőt. 🚗🚗 Vagy amennyit csak szeretnél. 🚗🚗🚗

Ismerje meg Ön is az új Taigo modellt

Image

Hogyan hozhat ki többet az okostelefonjából?

Image

A széria App-Connect3)4) biztosítja az alkalmazások és tartalmak kényelmes használatát. Zene, hírek, térképek vagy hangoskönyvek jeleníthetők meg az infotainment rendszer kijelzőjén, így azokat Ön közvetlenül a látóterében kezelheti. Három interfészt is kínálunk az okostelefonok csatlakoztatására: Apple CarPlayTM, Google Android AutoTM és MirrorLink®. Igazán kényelmes: az Apple CarPlayTM és az Android AutoTM vezeték nélküli kapcsolaton keresztül használható az opcionális "Discover Media" és a "Discover Pro"5) navigációs rendszereknél, valamint a széria "Ready 2 Discover"rádiónál. 

Nincs töltőkábel? Nem gond!

Mindig van Önnél töltőkábel, ha okostelefonja lemerül útközben? Az új Taigoban már nem kell emiatt aggódnia. Egyszerűen helyezze okostelefonját az elülső tárolórekeszbe, ahol az induktívan feltöltődik. Ennek előfeltétele, a Qi szabványtámogatás és Life felszereltségi szinttől a megfelelő extra felszereltség.

Image

Mennyei kilátás

Image

A teljes tetőt elfoglaló óriási üvegfelületével a Life felszereltségtől opcionálisan elérhető, elektromosan nyitható panorámatető/tolótető már önmagában igazi látványosság. Ami még szebb: az égre néző, szabad kilátás. Továbbá ahogy szabadon beáramlik a napfény és a friss levegő. Hogy ebből mennyit szeretne, azt Ön dönti el: a tető felemelhető vagy teljesen kinyitható. Ha pedig túl világos lenne, a sötétített üveg és a kiváló minőségű roló* segít.

Konfiguráljon igényei szerint

Szeretné jobban megismerni modelljeinket? Egyedi ajánlatra van szüksége?

Zoltán
Bíró
VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 022
Mobiltelefonszám +36 20 540 42 43
Fax 
Márkó
Szabó
VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 028
Mobiltelefonszám 
Fax 
Gábor
Szőke
VW értékesítési tanácsadó és asszisztens
Telefonszám +36 76 503 046
Mobiltelefonszám 
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.