1. Brill Kft.
  2. AZ ÚJ ŠKODA FABIA
2021.05.06.

AZ ÚJ ŠKODA FABIA

Május 4-én bemutatkozott az új FABIA.

AZ ÚJ ŠKODA FABIA

Május 4-én bemutatkozott az új FABIA.

Az új FABIA érzelemgazdag formanyelvével büszkélkedve már első pillantásra is igazi ŠKODA. Elődjéhez képest jelentős továbbfejlesztésre került a belső tér is - magas szintű kényelmet, fejlett infotainmentet és innovatív asszisztencia-rendszereket kínálva. Új design, tágasabb belső tér, hatékony motorok és a kiváló kezelhetőség teszik teljessé az autó vonzerejét. Az új modellben minden megtalálható, amit egy modern kisautótól elvárhatunk - és még annál is több.


További információk hamarosan!

 A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak, forintban értendőek, tartalmazzák a 27 %-os ÁFÁ-t és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalomba helyezés költsége külön fizetendő. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak, feltétel maszkok és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a magyaroroszági importőr, a Porsche Hungaria Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT MÁRKAKERESKEDÉSÜNKKEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.