Az új SEAT Tarraco

A felnőtté válás nem egyenlő a megnyugvással. Mi nem várunk, megéljük a mindennapokat. Fedezze fel az új SEAT Tarracot, a SEAT új összkerékhajtású SUV modelljét, ami segít elérni célját, bármi legyen is az.
Az új SEAT Tarraco

A SEAT család legnagyobb tagja

Megérkezett a SEAT Tarraco. Nevét a Földközi-tenger partján fekvő történelmi városról,  a csodálatos épületekkel bíró kulturális központról, a fiatalos és kalandokra hívó Tarragonáról kapta. A legújabb SEAT, melyet a martorelli gyárban terveztek és fejlesztettek  ki,  és a németországi Wolfsburgban gyártanak, a márka termék offenzívájának harmadik eleme, és bepillantást enged az új SEAT-ok jövőbeni formatervezési világába is.

Mindenkinek, aki többre vágyik.
Mi mindenre vágyik egyszerre? Elegáns design, sportos megjelenés és helykínálat, mellyel új lehetőségek nyílnak Ön előtt. A SEAT Tarraco előértékesítése várhatóan 2018 decemberében indul el.

Készen áll valami újra?
Stílusos, sportos, inspiráló. Az új SEAT Tarracot azok számára tervezték, akik nem félnek feszegetni a határaikat.

Tanuljon. Fedezzen fel új dolgokat. Soha ne álljon meg.
Akár 7 ülőhely. Összecsukható. Csúsztatható. Padlóig lehajtható. 700 l tér nyerhető a harmadik üléssor lehajtásával, amely a hátsó üléssor ledöntésével 1775 l-re bővíthető. A 7-üléses kialakítás rugalmas és az Ön terveihez igazodik. Kezdjen egy új kalandot most, és rendezze be az új SEAT Tarraco-t az Ön elképzeléseihez.

Az autó megtekinthető Márkakereskedésünkben!

 

További információért forduljon értékesítési tanácsadóinkhoz!

seat@brillkft.hu

76/503-066, 76/503-067

László
Damásdi

SEAT értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 067
Mobiltelefonszám:
Fax:

Donát
Rittgasszer

SEAT értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 066
Mobiltelefonszám: +36 70 332 89 44
Fax: