Az új Golf megérkezett.

A mobil ikon digitális ikonná válik.
új golf

Az új Golf az élre tör.

És közben a digitalizáció új mérföldkövévé válik az utakon. Az intelligens asszisztensrendszerek minden utat kényelmesebbé és nyugodtabbá tesznek. A klasszikus Golf-érzéssel kombinálva.

Az új Golf: kényelmesebb, intelligensebb, még inkább hálózatba kapcsolt generáció.

Az új Golf számos különlegességgel rendelkezik. Röviden máris bemutatunk három ilyen funkciót:

Innovision Cockpit
Teljesen Önre szabva

IQ.LIGHT
Intelligens világítás

IQ.DRIVE: Car2X
Felismeri, mi jöhet

Innovision Cockpit - Teljesen Önre szabva

Golfja felismeri Önt és felszereltségi szinttől függetlenül, teljesen automatikusan aktiválja személyes vezetői profilját: az ülésbeállítástól kezdve a világításon át egészen az Ön számára kellemes klímáig.* Az Önnek megfelelő beállításokat rendkívül kényelmesen végezheti el az opcionális Innovision Cockpit segítségével: a 25,4 cm-es (10 colos) "Discover Pro" navigációs rendszerrel párosított 25,4 cm-es (10 colos) digitális műszerfalon. A digitális műszerfal a klasszikus tartalmak - pl. fordulatszámmérő, sebességmérő és kilométerszámláló - mellett további hasznos adatokat is megjelenít. Így pl. a teljes felület navigációs térképként használható.

A "Discover Media" vagy a "Discover Pro" navigációs rendszer óriási képernyője - az okostelefonhoz hasonló módon - vonzó grafikáival és animációival jeleníti meg a funkciókat.

*A saját Volkswagen ID beállítása után és az első bejelentkezést követően.

Digitális műszerfal  -Futurisztikus jövő
 
Az alapfelszereltségként elérhető "Digital Cockpit" kombinált digitális műszerfal egy nagy felbontású, 25,4 cm-es (10 colos) képernyőn mutatja azokat a tartalmakat, amelyeket Ön fontosnak talál: hiszen saját elképzelése alapján kiválaszthatja az olyan hagyományos tartalmakat is, mint pl. a fordulatszámmérő, sebességmérő és a kilométerszámláló, de akár az asszisztensrendszereit is megjelenítheti optikailag, mint ahogy választhatja a navigációs térkép és a média-rendszerek kombinációját is - mindezt igényes grafikai és animációs megoldásokkal.

Voice Control - Csak a parancsaira vár: a hangvezérlés funkció

Az opcionális (és magyar nyelven nem működő) intuitív hangvezérlés funkciónak köszönhetően hangjával kezelheti a rádiót, a telefont, a klímát és a navigációt a Golfjában. Hangvezérlés segítségével kiválaszthatja a megfelelő rádióadót, a névjegyzékből a kívánt bejegyzést vagy a keresett hívószámot. És a We Connect Plus online hangvezérlés funkcióval Golfja még jobban érti majd Önt. Válassza ki online pl. a kedvenc zenéjét, vagy adja meg a navigációs rendszernek a célállomást teljesen intuitív módon.

Head-up-Display - Az úton marad a tekintete

Egyszerre láthatja a legfontosabb információkat és az úttestet. Ez az opcionális Head-up-Display hatalmas előnye az Ön Golfjában. A szélvédő vetítőfelületként megjeleníti a sebességet, a vezetői asszisztensrendszer jelzéseit vagy a navigációs rendszer utasításait. Az információk szembefényben is jól olvashatóak. Ha pedig már nincs szüksége a kijelzőre, bármikor kikapcsolhatja.

Láthatóan dinamikus - Érezhetően Golf
 
Dinamikus dizájn: négy, szemnek tűnő, keskeny LED Matrix fényszórókkal ellátott, egészen hátra tolt orr az újonnan kialakított Volkswagen logóval. Minden következetesen harmonikus és kifejezetten egymásra épített - ahogy azt a Golftól már megszoktuk. A jármű hátulján a keskeny hátsó fényszórók hangsúlyosak, ezek között kapott helyet az új logó és az egyenes Golf felirat. A kipufogócsövet pedig visszafogottan elrejtettük a szépen kialakított hátsó diffúzor alá.

Digitális beltéri álom

Különösen feltűnő: 25,4 cm-es (10 colos) digitális műszerfal 20,9 cm-es (8,25 colos) érintőképernyővel a "Composition Media" rádió esetén.* Az intuitív érintéses vezérlésnek köszönhetően eltűnik a rengeteg kapcsoló, gomb és szabályzó. Az opcionálisan akár 32 különböző színárnyalatban elérhető hangulatvilágítás személyre szabott légkört teremt. Az igazi Golf-érzést természetesen az összes digitális újítás tükrözi.

*Opcionálisan 25,4 cm-es (10 colos) "Ready 2 Discover" és "Discover Media" érintőképernyővel. A "Discover Pro" segítségével létrejön az Innovision Cockpit.

Teljesen világos: kellemes színek, nyugodt vezetés

Tegye személyessé Golfját! Ebben segít Önnek a belső tér 10 (sőt, felszereltségi szint függvényében akár 32!) különböző színű, harmonikus hatást keltő világítása. Legyen szó hidegebb vagy melegebb színekről, kivilágított nagyvárosról vagy éjszakai sötét országútról: minden úton megteremtheti saját magának és útitársának a megfelelő légkört.

Tartja Önnek a sávot
Másoktól pedig a távolságot

Az opcionális "Travel Assist" kifejezetten hasznos vezetéstámogató rendszer a járműben. Egyetlen gombnyomásra támogatja Önt az egyhangú és fárasztó vezetési helyzetekben.*

A "Travel Assist" leginkább autópályán, valamint jól kiépített országúton tartja a sávot és a sebességet, közben pedig a követési távolságot is figyelembe veszi a járművünk előtt haladó forgalomhoz képest.
A kettős tengelykapcsolós váltóval együtt kényelmesen vezethet forgalmi dugóban és araszoló forgalomban egyaránt.* A rendszer határain belül. A járművezetőnek továbbá mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.
*A rendszer határain belül. A járművezetőnek továbbá mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

Felismeri, mi jöhet: Car2X
 
Azok a járművek, amelyek kommunikálnak egymással a közlekedés során, biztonságosabbá teszik az utakat, kevesebb forgalmi torlódást okoznak és figyelmeztetnek a kialakul vészhelyzetekre. Az alapfelszereltséghez tartozó, veszélyre figyelmeztető rendszer hasznos információkkal segíti a vezetőt, pl. figyelmeztet az építkezésekre vagy a speciális mentőjárművek közeledésére - feltéve, hogy ezek is használnak Car2X rendszert. A kommunikáció WLAN-on (pWLAN-on) keresztül a Car2X technológia segítségével működik. A Car2X funkcióval ellátott, opcionális ACC adaptív sebességtartó automatika számos hasznos információval látja el a vezetőt, vészhelyzet esetén pedig aktívan be is avatkozhat az eseményekbe. Például a forgalmi torlódás végén.

Az új Golf megint egy teljes járműgenerációt jelképez. Digitális újításaival, dinamikus dizájnnal és érezhetően kényelmes kezeléssel.

Állítson össze egy egyedi Golf 8-at, mely teljesen megfelel az Ön igényeinek.

Küljde el a konfiguárciós kódot a vw@brillkft.hu email címünkre és kérje személyre szabott árajánlatunkat! Kérjük elérhetőségeit feltétlenül adja meg kollégáink számára!