Az új Arteon Shooting Brake

Nagyobb hely az eleganciának és a kényelemnek
Az új Arteon Shooting Brake

A jármű elején található széles hűtőrácstól kezdve az áramvonalas tetővonalon át egészen a lenyűgöző csomagtérig: újszerű dizájnjával az Arteon Shooting Brake megmutatja, hogyan kapcsolódik össze a magas szintű exkluzivitás és praktikusság.


Az új Arteon Shooting Brake számos különlegességgel rendelkezik – röviden máris  bemutatunk hármat

Szuverenitás új dimenzióban

Az új Arteon Shooting Brake markáns hátsó kialakításának köszönhetően kategóriájából is kiemelkedő modell.

Úttörő fénydizájn
 
Az új LED-es dizájn hangsúlyozza a progresszív rajzolatú, új Arteon Shooting Brake markáns hátsó részét. A LED-es elemek 3D hatást teremtenek, valamint fékezéskor váltanak a helyzetjelző és a féklámpa között. Azért, hogy Ön mindig megtalálja a járművét és otthonát, az utat a "Leaving home" és a "Coming home" funkciók jelzik Önnek.

Tetszeni fog Önnek: a kerékválaszték

 
Sportosabb és elegánsabb könnyűfém kerekek széles választéka hangsúlyozza az új modell vonzó megjelenését.

Hangsúly a fényeken

 
Merüljön el a belső térben kedvenc színeivel. A fehér hangulatvilágítás szórt fényének köszönhetően kellemes légkör alakítható ki.

A műszerfal, a középkonzol, valamint az első és hátsó ajtók is lágy fényt kapnak.
Opcionálisan 30 különböző színben érhető el. A kiválasztott szín megjelenik a digitális kijelzőn is.

Pro digitális műszerfal

A leglényegesebb információk szem előtt

 
Hagyományos sebességmérő vagy nagyfelbontású navigációs térkép? Nem kérdés: a Pro digitális műszerfal mindkettőre képes.

 • Nagyfelbontású, 26 cm-es (10,25 colos) TFT-színes kijelző
  Különböző nézetek konfigurálhatók
  Részletes vezetési adatok lekérdezése a multifunkciós kormánykerék vagy az infotainment rendszer segítségével
  2D vagy 3D térkép-megjelenítés
  Célzott nagyítás a navigációs térképen
  A kiválasztott információk teljes képernyős kivetítése
  Kombinálható navigációs térkép és média-megjelenítések

Harman Kardon hangrendszer

Szép zene, szép csomagolásban

 
Az opcionális "Harman Kardon" hangrendszer igazán lenyűgöző kifinomult hangzásával és stílusos, elegáns dizájnjával. Az akusztika szerelmeseinek készítettük, akik menet közben nemcsak egyszerűen zenét szeretnének hallgatni, hanem meg is akarják adni a zenehallgatás módját. Kiegyensúlyozott magas és mély hangok, tiszta basszus vár Önre. A "Harman Kardon" eddig nem tapasztalt hangzást visz az utakra és az Ön Volkswagenjébe. Ezt biztosítja:

 • 10 hangszóró
  1 mélynyomó
  Központi hangszóró
  16 csatornás Ethernet erősítő
  Surround hangzás

Travel Assist

Tartja Önnek a sávot, másoktól pedig a távolságot

 
A "Travel Assist" kifejezetten hasznos vezetéstámogató rendszer a járműben. Egyetlen gombnyomással magas szintű menetkényelmet biztosít, miközben támogatja Önt az egyhangú és fárasztó vezetési helyzetekben.*

A "Travel Assist" különösen autópályán és jól kiépített országúton tartja a sávot és a sebességet, miközben a követési távolságot is figyelembe veszi a járművünk előtt haladó forgalomhoz képest.
A kettős tengelykapcsolós váltóval együtt kényelmesen vezethet forgalmi dugóban és araszoló forgalomban egyaránt.
*A rendszer határain belül. A járművezetőnek mindig készen kell állnia az asszisztensrendszer felülbírálására, és nem mentesül azon felelőssége alól, hogy a járművet körültekintően vezesse.

Az új Arteon és Arteon Shooting Brake modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 4,9-7,6 l/100 km, CO2-kibocsátása: 127-172 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásoljak. A képen látható gépkocsik illusztrációk.
 
További információért forduljon márkakereskedésünkhöz!

Bíró
Zoltán
VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 022
Mobiltelefonszám: +36 20 540 42 43
Fax:
Szabó
Márkó
VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 028
Mobiltelefonszám:
Fax:
Szőke
Gábor
VW értékesítési tanácsadó és asszisztens
Telefonszám: +36 76 503 046
Mobiltelefonszám:
Fax:

 A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak, forintban értendőek, tartalmazzák a 27 %-os ÁFÁ-t és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalomba helyezés költsége külön fizetendő. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak, feltétel maszkok és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a magyarországi importőr, a Porsche Hungaria Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT MÁRKAKERESKEDÉSÜNKKEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT.