Audi A6 Avant 55 TFSI e

Részben elektromos, emellett funkcionális
Az Audi A6 Avant 55 TFSI e

Innovatív, hálózatról tölthető hibrid (Plug-in Hybrid) hajtásrendszerének köszönhetően az Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro a vezetés változatos élvezetével szolgál, városban és azon túl egyaránt. Mindemellett - vérbeli Avant módjára - magasfokú mindennapos használhatósággal és akár öt személy számára is bőséges térkínálatával kelt mély benyomást.

Plug-in hibrid - sportos és gazdaságos

Az erőteljes belsőégésű aggregát és a gazdaságos elektromos motor kombinációját hálózatról tölthető hibridhajtásnak (Plug-in Hybrid) nevezzük. Két erőforrása együttesen 270 kW (367 LE) rendszerteljesítményt kölcsönöz az Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro (üzemanyag-fogyasztás, kombinált:1,9-2,1 l/100 km; elektromosáram-fogyasztás, kombinált: 17,6-18,1 kWh/100 km; szén-dioxid-kibocsátás, kombinált: 44-48 g/km) számára. Az alapkivitelhez tartozó quattro összkerékhajtás ultra-technikája révén mindenkor előretekintő módon és a pillanatnyi menethelyzet függvényében továbbítja a motorok erejét az útfelületre.

Válassza a legmegfelelőbb üzemmódot!

Az MMI-rendszerben igény szerint választhat háromféle üzemmód közül: tisztán elektromos közlekedés (EV), az akkumulátor adott töltöttségi szintjének megőrzése érdekében a belsőégésű motor elsődleges használata (HOLD) vagy a kétféle hajtás hatékony együttműködése (AUTO). Utóbbi során az autó például a navigációs adatokat is felhasználja, hogy lehetőség szerint legnagyobbrészt elektromos üzemben juttassa el Önt úticéljához.

Szem előtt a hatótáv

Az Audi virtual cockpit kijelzőfelületének bal oldalán látható Powermeter műszerről a hajtásrendszer összteljesítménye, az éppen igénybe vett hajtásmód és az akkumulátor töltöttségi szintje is leolvasható, míg középen - akárcsak a myAudi alkalmazásban5 - az Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro pillanatnyilag rendelkezésre álló hatótávja látható.

Variálható és funkcionális – a térkoncepció

Az Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro bőséges térkínálatával akár öt személy számára is tágas hellyel szolgál, elektromos motorjának akkumulátorát pedig olyan helytakarékos módon integrálták a csomagtérpadlózat alá, hogy alaphelyzetben 405, lehajtott hátsó ülésekkel pedig akár 1535 literes csomagtartó áll rendelkezésre.

Sportos dizájn – már alapfelszerelésként

Az Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro korántsem csupán teljesítményével csábít, hanem sportos alapfelszereltségével is, amelyben egyebek mellett 19 col peremátmérőjű könnyűfém keréktárcsák, vörösre fényezett féknyergek és első sportülések is szerepelnek.

Az Ön kulcsa Európa egyik legnagyobb, 156 923 töltőponttal rendelkező nyilvános töltőhálózatához. Csatlakozzon most, és töltse fel Audiját bárhol, bármikor.

 • Töltse Audiját napról napra
  Könnyű hozzáférés a közelben található töltőpontokhoz

 • Használja az e-tron útvonaltervezőt, hogy utazását automatikusan a töltőpont-megállókkal együtt tervezze meg

 • Nyitvatartás lekérdezése
 • Szűrjön, hogy megtalálja a legmegfelelőbb töltőállomást a városban vagy útközben

 • Csatlakoztassa Audiját
 • Töltse fel Audiját a 156 923 európai töltőpont egyikén.

 • Töltés indítása
  Használja a myAudi alkalmazást vagy a kártyát a töltőponthoz való hozzáféréshez. Ellenőrizze a havi tranzakciókat az e-tron Charging Service irányítópultján

Nyilvános töltési pontokFöldvári
Sándor
AUDI szalonvezető
Telefonszám: +36 76 503 054
Mobiltelefonszám: +36 30 978 17 29
Fax:
Szabó
László
AUDI értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 052
Mobiltelefonszám: +36 30 613 53 23
Fax: