Brill Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Volkswagen Touran nagycsaládos autó, állami támogatással, Porsche Bónusz finanszírozással.
2021.03.02.
Ajánlatok és akciók

Volkswagen Touran nagycsaládos autó, állami támogatással, Porsche Bónusz finanszírozással.

A családi élet csupa kihívás. Élvezze!

Touran már 5 915 000 Ft-tól nagycsaládos állami támogatással, Porsche Bónusz finanszírozással

Ilyen könnyed is lehet a harmonikus megjelenés
 
A Touran modellekben mindenki szívesen mutatkozik - s korántsem csupán nagyméretű üvegfelületei miatt. Teteje hátrafelé enyhén ereszkedő vonalának köszönhetően fellépése dinamikus és magabiztos, erőteljes hatású formavilága magas fokú agilitást ígérő, kompakt külső méretekkel ötvözi bőséges térkínálatát. Ez az időtlen erényeket felvonultató külső dizájn mindenekelőtt egy célt szolgál: figyelemreméltóan kicsi alapterületen a lehető legtágasabb teret kínálni az Ön számára fontos dolgoknak. Amilyen egyszerűen manőverezhető a városi forgalomban, olyan kényelmes a hosszabb túrák során is - s nap mint nap újabb erényeit fedezheti fel.

Image

Integrált gyermekülés

Gyermekbarát környezet.

Egyszerű becsatolás, magas fokú kényelem: az integrált gyermekülés (2-es csoportú és e feletti jóváhagyással, 115 centiméter vagy nagyobb testmagassághoz ajánlott) a Touran második üléssorának jobb és bal szélső ülőhelyéhez rendelhető. Emellett a második és az extrafelszerelésként kapható harmadik üléssor minden ülőhelye ISOFIX gyermekülés-rögzítési pontokkal is rendelkezik.

Akár hét vállalakozó kedvű utazó részére.

 
Beszállás! A Touran révén immár többen utazhatnak Önnel. Alapkivitelben öt személy számára áll rendelkezésre kényelmes egyes ülés, az extraként rendelhető harmadik üléssorban azonban két további ifjú vagy akár felnőtt utasával is megoszthatja az utazás élvezetét.

Image

Arról pedig, hogy utóbbiak is kényelmesen elfoglalhassák helyüket, az Easy Entry funkció gondoskodik: a második üléssor külső tagjai ekkor egész egyszerűen előrehajthatók illetve -csúsztathatók. Mindenki becsatolta a biztonsági övét? A minden üléssorra kiterjedő ellenőrző funkció minden kétséget kizáróan tájékoztatja Önt erről. A második s harmadik sor minden ülésén rendelkezésre álló ISOFIX rögzítési pontok segítségével akár öt gyermekülés is biztonságosan elhelyezhető a Touran utasterében.

Image

TDI
Erős, mégis takarékos.
A Touran TDI motorokkal is rendelkezésre áll, amelyeket a dízel közvetlen befecskendezés és a turbófetöltés révén az erő és a fogyasztás kifejezetten előnyös együttese jellemez.

 
TSI
Turbóhajtás minden napra.
Tartson éppen a kicsikkel az oviba, netán szörfdeszkájával a partra - a Touran TSI motorjai mindenkor intenzív vonóerővel és alacsony üzemanyag-fogyasztással bizonyulnak vonzónak. A csökkentett hengerűrtartalom, valamint a fejlett közvetlen benzinbefecskendezés és a turbófeltöltés e kiforrott és átgondolt kombinációja harmonikusan egyenletes teljesítmény-karakterisztika mentén kínál kiemelkedő gazdaságosságot. A Touran motorpalettája minden bizonnyal Önt is meggyőzi majd!

Bíró
Zoltán
VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 022
Mobiltelefonszám: +36 20 540 42 43
Fax:
Szabó
Márkó
VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 028
Mobiltelefonszám:
Fax:
Szőke
Gábor
VW értékesítési tanácsadó és asszisztens
Telefonszám: +36 76 503 046
Mobiltelefonszám:
Fax:

 
A Touran modellek motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 5,3-6,5 l/100 km; CO₂-kibocsátása: 139-148 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők is befolyásolják. A kedvezmény 2,5 millió Ft vissza nem térítendő állami támogatásból és 1,5 millió Ft extra kedvezményből tevődik össze. A Volkswagen által biztosított 1,5 millió Ft kedvezmény az extra nagycsaládos-felszereltség csomag árából és további egyszeri árkedvezményből áll. Az akció csak a Touran Comfortline, Highline és IQ.DRIVE modellekre érvényes, és nem vonható össze más akcióval, használtautó beszámítással. Porsche Bónusz finanszírozás esetén további egyszeri 300 000 Ft árkedvezményt nyújtunk. Az állami támogatás igénybevételének feltételeiről az allamitamogatas.vwh.hu oldalon tájékozódhat. Az akciós ajánlat 2021. február 04-től 2021. június 30-ig érvényes. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, az akció részleteiről érdeklődjön márkakereskedéseinkben. A képen látható gépkocsi illusztráció.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.