Brill Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

  1. Ajánlatok és akciók
  2. SEAT 7 üléses modellek
2019.05.29.
Ajánlatok és akciók

SEAT 7 üléses modellek

7 személyes modellt keres családja részére? Egyterűt vagy SUV-t? Válassza ki az Önhöz legközelebb állót, és vigye haza állami támogatással.

alhambra

Legfontosabb tudnivalók az állami támogatásról

2.500.000 Ft vissza nem térítendő támogatás nagycsaládosok részére 7-vagy több személyes újautó vásárlás esetén. Három- vagy többgyermekes családok, valamint egyszülős nagycsaládok vehetik igénybe 2019. július 1-től 2022. december 31-ig igényelhető a támogatás az Államkincstárnál, valamint a Kormányablakokban. A támogatással vásárolt autó három éven belül nem adható el.

További részletek a nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásáról szóló 45/2019. (III.12.) Korm. rendeletben találhatóak.

A tágas helykínálat, a technológia megoldások és a szórakoztató funkciók minden családtag elégedettségét garantálják egy atóban. A hétvégi családi kirándulástól a gyerekek iskolába szállításáig a SEAT Alhambra és a SEAT Tarraco minden kalandra és feladatra ideális társ.

A biztonságos családi autó

A SEAT Alhambra kialakításának köszönhetően messze kitűnik kategóriájában. Családi autó, mely nem csupán kényelmes és praktikus, de stílusos és egyedi megjelenésű is. Családja biztonságánál semmi sem számít jobban. A kulcsfontosságú elemek, mint a Front Assist, sávtartó asszisztens és az öt ülésre szóló, biztonsági öv bekapcsolására figyelmeztető funkció, minden modellben alapbeállítás.

A stílusos családi autó


Az új SEAT Tarraco az a SUV, ami megadja a lehetőséget, hogy az egész család Önnel tartson kalandjaira. Lenyűgöző formaterve megkülönbözteti az utakon. A SEAT Tarraco, palettánk legfrissebb SUV modellje, innovatív designnal és technológiával.

Image

SEAT Szerviz

Újra úton.
Az élet nem áll meg, Te miért tennéd? Hagyd az aggodalmaidat az ajtóban. A SEAT Szerviz újra mozgásba hoz.


Tartozékok

A Te jövőd. A Te kezedben.
Nem csak a jelenről szól, hanem már a következő lépésről is. A külső designtól a csomagtérig szabja személyre az életed, úgy ahogy azt te akarod élni.


Image

További információért forduljon SEAT értékesítő kollégáinkhoz!

László
Damásdi
SEAT értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 067
Mobiltelefonszám:
Fax:
Donát
Rittgasszer
SEAT értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 066
Mobiltelefonszám +36 70 332 89 44
Fax 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.