A teljesen elektromos ID.4

Teljesen új, szabadságot nyújtó belsőtér-koncepció. Lenyűgöző elektromos teljesítmény. Intuitív, kényelmes kezelés, amellyel minden egyszerűbb. Az új ID.4: egy SUV erejével, és egy elektromos autó fenntarthatóságával.
VW ID.4 geparkt A teljesen elektromos ID.4

A nagy embereknek készült
 
Teljesen új, szabadságot nyújtó belsőtér-koncepció. Lenyűgöző elektromos teljesítmény. Intuitív, kényelmes kezelés, amellyel minden egyszerűbb. Az új ID.4: egy SUV erejével, és egy elektromos autó fenntarthatóságával.

Image
Image
Image

Az áram tovább visz

Reggelente kényelmesen beérni az irodába, előtte a gyerekeket gyorsan iskolába vinni és este hazaérni - mindez problémanetesen megoldható egyetlen akkumulátor-töltéssel¹⁾. A Pure2) felszereltségi szint 52 kWh-os nettó akkumulátorkapacitással, a Pro felszereltségi szint pedig 77 kWh akkumulátorkapacitással érhető el, 125 kW (Pure²⁾) és 150 kW (Pro) maximális teljesítménnyel.

Töltőáram ellátás – mindenhol

Az elektromos járművek előnye: a töltés szinte bárhol lehetséges. Otthon, fali töltő segítségével 7,2 kW-os vagy 11 kW-os töltési teljesítménnyel töltheti fel a járművét váltakozó árammal, a hagyományos háztartási csatlakozó aljzaton keresztül pedig 2,3 kW áll rendelkezésre (AC-töltés). Az üzemanyagtöltő állomásokon és az autópályákon pedig számtalan nyilvános töltőállomás áll rendelkezésre a gyorstöltéshez szükséges egyenárammal (DC-töltés).

Teljes erővel – már induláskor

Mostantól minden piros lámpánál teljesen új vezetési élményben lehet része elinduláskor. Mivel az ID.4 elektromos motorja azonnal dinamikusan és teljes forgatónyomatékkal gyorsít. Így a Pro Performance felszereltségen alapuló modellekkel mindössze 8,5 másodperc alatt gyorsulhat fel 0-ról 100 km/h sebességre, köszönhetően a 150 kW-os rendszerteljesítménynek. Nincs sebességváltás, nincs késlekedés - csak libabőrt okozó gyors és egyszerű indulás.

Ez a jármű – a hangzásából ítélve – igazán újnak tűnik

Teljes mértékben magától az elektromos járműtől függ, hogy mennyire hangos az utakon. A közlekedési biztonság növelése érdekében az ID.4 30 km/h sebességig a jármű belsejében halk, viszont kívül valamivel hangosabb. Így könnyebben észreveszik, meghallják a gyalogosok. A futurisztikusra komponált hangzás a jövőbe mutató identitást hangsúlyozza, és ezzel egyidejűleg - mesterségesen létrehozott járműhangként - a szinte teljesen hangtalan elektromos hajtás a gyalogosok és a kerékpárosok számára is hallhatóvá válik.

Image

A nagy hatótávolság elősegítésére: hőszivattyú az ID.4-ben
 
Az új, teljesen elektromos ID.4-ben a széria hőszivattyú gondoskodik a belső tér energiahatékony fűtéséről. Így az akkumulátorból kevesebb áramra van szükség az ideális hőmérsékelt beállításához, így jelentősen nőhet a hatótávolság.

Személyre szabott üdvözlés
 
Az új ID.4 felismeri Önt. Amint az opcionális "Keyless Access" kulcs nélküli záró- és indítórendszerrel rendelkező járműkulcsával a járműhöz közelít, üdvözlésképp az opcionális IQ.LIGHT - LED-Matrix fényszórók felvillannak. Annak érdekében, hogy Ön megtalálja járművét, majd a bejárati ajtót, a "Leaving home" és a "Coming home" funkciók megvilágítják az utat. Az interaktív ID. Light a belső térben üdvözli Önt, mielőtt egy diszkrét hang kedvet csinálna az azonnali elinduláshoz. Amint Ön újra elhagyja az ID.4 modelljét, az fényjelekkel és hanggal búcsúzik Öntől.

A funkcionalitás legszebb formája
 
Városi SUV nagyszerű dizájnkoncepcióval és egy kisautó fordulókörével: az új ID.4 megmutatja, mennyire vonzó lehet az elektromobilitás. Jellegzetes formavilágú, 18 colos* vagy opcionálisan 19-21 colos könnyűfém keréktárcsák, tetősín az extra csomagoknak, különleges ajtókilincsek a jobb aerodinamikáért, opcionális 3D LED-es hátsó világítás dinamikus irányjelzőkkel és egy további, igazán megnyerő különlegességgel: opcionális fénycsík, amely elöl egészen az újraalkotott Volkswagen logóig húzódik.

Toávbbi információért forduljon bizalommal értékesítő kollégáinkhoz!

Zoltán
Bíró
VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 022
Mobiltelefonszám +36 20 540 42 43
Fax 
Gábor
Szőke
VW értékesítési tanácsadó és asszisztens
Telefonszám +36 76 503 046
Mobiltelefonszám 
Fax 
Márkó
Szabó
VW értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 028
Mobiltelefonszám 
Fax 

 A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak, forintban értendőek, tartalmazzák a 27 %-os ÁFÁ-t és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalomba helyezés költsége külön fizetendő. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak, feltétel maszkok és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a magyarországi importőr, a Porsche Hungaria Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT MÁRKAKERESKEDÉSÜNKKEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA  A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT.