A ŠKODA kínálja a legolcsóbb új elektromos autót.

Az új CITIGO e iV megérkezett.
CITIGOe iV

A márka 124 éves történetében egy teljesen új fejezetet nyit a már rendelhető CITIGOe iV, amely a folyamatosan bővülő elektromos ŠKODA választék első tagja. 260 kilométeres hatótáv és zéró-emisszió. A CITIGOe iV felkészült a mindennapokra. Minden olyan kényelmi felszereltséget megtalálsz benne, ami a városi életet könnyebbé teszi.

Elektromos ablakok, fűtött szélvédő, légkondicionáló, fűtött első ülések? Ennél sokkal többet is tud! 

A Citigo frissített modell, ami 36,8 kilowattórás akkumulátort kapott, egy feltöltésével akár 225-275 kilométert is lehet megtenni a WLTP mérés szerint, és ez városba bőven elegendőnek tűnik.

Letölthető tájékoztató

 

ŠKODA CITIGOe iV modellek CO2 kibocsátása: 0 g/km

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

 A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többlet felszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.A feltüntetett képek illusztrációk! A fentiekben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. Kérjük, hogy a részletekről érdeklődjön SKODA márkakereskedésünknél!