A Q-család új tagja - Az Audi Q8

Üdvözöljük a 8  dimenzióban
Új Audi Q8 - Üdvözöljük a 8 dimenzióban

Kifejező dizájn, iránymutató technika és a legmagasabb igények kielégítésének művészete - az új Audi Q8 egyszerre testesíti meg a márka minden meghatározó erényét. Sportos megjelenése az "Ős-quattro" modelleket idézi, miközben nyolcszögletű Singleframe hűtőrácsával már egyértelműen a jövőre utal. A négyajtós SUV-kupé utasterét egyfajta szalonhangulat jellemzi: tágas, luxusszínvonalú, széles körű hálózati kapcsolatokkal. Intelligens kezelési rendszerei és high-tech navigációja immár a digitális korszakba vezetnek, az MMI touch response technikájától egészen a hangvezérlésig. Futóműve és hajtásrendszere mindenkor agilis és dinamikus menettulajdonságokat kölcsönöz az Audi Q8 számára - ha szükséges, akár a műutaktól távol is.

 

Újszerű kisugárzás - a külső dizájn
Impozáns, nyolcszögletű Singleframe hűtőrácsával az Audi Q8 a márka Q-családjának újszerű arculatát testesíti meg. Az erőteljes hatású, függőleges állású hűtőrács az előrenyúló első légterelővel, valamint a határozott kontúrokkal kiformált, nagyméretű légbeömlő nyílásokkal közösen magabiztos megjelenést kölcsönöz számára. Az elegánsan ereszkedő tetőív erősen megdöntött D-oszlopokba csatlakozva támaszkodik a nagyméretű, akár 22 col peremátmérőjű kerekeket rejtő sárvédők jellegzetes domborulataira ("quattro-blister"). A Q8 hátulján végighúzódó fénysáv fekete alapot kapott.

 

A vezetés sportos élménye - menetdinamika
Az Audi Q8 mindenkor, mindenütt sportosan, dinamikusan és gazdaságosan közlekedik. Tisztán mechanikusan működő központi differenciálműve alapesetben 40:60 arányban osztja el a forgatónyomatékot az első és a hátsó tengely között, szükség esetén azonban túlnyomó részét az éppen hatékonyabb vonóerőátadási képességekkel rendelkező tengelyre irányíthatja. Az ugyancsak az alapkivitelhez tartozó progresszív kormányzás mellett, amelynek áttétele a bekormányzási szög növekedésével egyre közvetlenebbé válik, az Audi extrafelszerelésként összkerékkormányzást is kínál. E technika akár öt fokos tartományon kormányozza be a hátsó kerekeket, kis sebességeknél az agilitás növelése érdekében az első kerekekkel ellentétes, míg a magasabb sebességtartományokban a fokozott stabilitás szolgálatában velük megegyező irányban. Az új mild-hibrid technikának (MHEV) köszönhetően a hajtásrendszer különösen gazdaságos.

 

 
A letisztult stílus az új prémiumkarakter - az utastér
Szálljon be és érezze jól magát! Kétméteres szélességének köszönhetően az Audi Q8 egy SUV-kupéhoz mérten igencsak tágas térkínálattal szolgál. A visszafogott és igényes dizájn mellett kívánságra masszázs- és szellőztető funkciót is kínáló Individual-kontúrülések, négyzónás automatikus légkondicionáló berendezés, valamint illatosítót és ionizátort is tartalmazó légminőség-csomag (Air Quality Paket) emelheti ki még jobban a nemes hangulatot.

 

Okos hálózati kapcsolatok
Az Audi Q8 már alapkivitelében a csúcsszínvonalú MMI Navigációs rendszer plusz infotainment-berendezéssel érkezik, amely az Audi connect LTE Advanced szabvány szerinti adatátviteli moduljával, valamint WLAN-hotspottal készül. Az Audi connect online-szolgáltatások előretekintő módon egészítik ki az útvonaltervezést. Az innovatív hangvezérléssel számos funkció közvetlenül a kormánykerékről hívható le gyorsan és biztonságosan, intelligens beszélgetőpartnerré avatva az Audi Q8 modelleket.

 

Árajánlatkérés:

audi@brillkft.hu
 
 
* Az itt leírt vezetői segédrendszerek, illetve automatizált technikák részben még fejlesztés alatt állnak és nem elérhetők a sorozatgyártású járművekhez. Az automatizált vezetés a legtöbb országban egyelőre nem engedélyezett a közúti forgalomban. Mindezeken túl kérjük, vegye általánosan tekintetbe, hogy a vezetői segédrendszerek csak működési határaikon belül alkalmazhatók, s a vezetésben csak segítik a sofőrt. A járművezetés során szükséges figyelem és a felelősség továbbra is a vezetőt terheli!

Sándor
Földvári

AUDI szalonvezető
Telefonszám: 76/503-054
Mobiltelefonszám: 30/978-1729
Fax:

László
Szabó

AUDI értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 052
Mobiltelefonszám: +36 30 613 5323
Fax: