A pulzust is felgyorsítja - Az új KODIAQ RS

Az idomított bestia megérkezett és megtekinthető szalonunkban.
KODIAQ RS

Azonnal látható, hogy a KODIAQ RS ereje lenyűgöző. Egyedülálló jelek árulkodnak arról, hogy ez az autó a leggyorsabb bestia. A KODAQ RS könnyedén vegyíti a hobbiterepjárók pazar belső terét a sportos kiegészítőkkel. Ha egy hosszú út során élvezi az autó nyújtotta komfortot, egy pillanat alatt elengedheti magát, amikor csak kedve tartja - minden a kezében van ahhoz, hogy az országutakon kihozza az autóból a maximumot.

Tájékoztató nyílt végű lízing ajánlat  ITT

Tájékoztató zárt végű lízing ajánlat ITT

Finanszírozási termékfajták összehasonlítása ITT

Nyílt végű pénzügyi lízing terméktájékoztató ITT

Tájékoztató KODIAQ RS ajánlat MAGÁNSZEMÉLYNEK ITT

 

Elnyerte a tetszését az autó? Megnézte, megfelelőnek találta az árajánlatot, de még nem vezette? Vásárlás előtt próbálja ki nálunk az új KODIAQ RS modellt!

Tesztvezetésre jelentkezés itt: skoda@billkft.hu

 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Részletes tájékoztatásért és az ajánlatért forduljon márkakereskedésünkhöz! Árváltozás jogát fenntartjuk.

Az ajánlatok tájékoztató jellegűek, a Porsche Bank Zrt. és a Brill Kft. részéről semmilyen kötelezettségvállalást nem jelentenek. A képek illusztrációk.

János Norbert
Kis-Elek

ŠKODA értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 081
Mobiltelefonszám: +36 20 964 17 75
Fax:

Erzsébet
Apró

SKODA Szalon- és Marketing vezető
Telefonszám: +36 76 503 080
Mobiltelefonszám: +36 70 596 0635
Fax: