A megújult SEAT Arona

Stílus, biztonság és praktikus funkciók.
A megújult SEAT Arona

2017-es bemutatása óta a SEAT Arona igazi sikertörténetet írt több, mint 350 000 átadott járművel és ezzel a márka kínálatának egyik kulcsfontosságú pillére lett. Az új SEAT Arona most készen áll, hogy folytassa ezt a sikertörténetet.

Az új, erősebb, robusztusabb, megbizható és biztonságos fellépést sugárzó megjelenés csak a kezdet. A városi terepjáró belső tere teljes átalakításon ment át. Az új SEAT Arona hálózatba kapcsolhatóságot biztosító és vezetéstámogató rendszerek új szintjét kínálja az ügyfeleknek.

Frissített külső megjelenés

Az új SEAT Arona külső formavilága tovább hangsúlyozza a modell karakterét és új csavart visz a városi terepjáró személyiségébe: megújult külső és új, robusztus, nagyobb biztonságot sugárzó terepes karakter az új Xperience kivitel révén. A szériafelszereltség részeként kínálja a teljes LED technológiát, amely a jobb láthatóság mellett alacsonyabb energiafogyasztást garantál.

Beltér forradalmasítva

A formatervezési forradalom egy teljesen új érzésű belső teret teremtett. Az új, puha műszerfal nagyobb, lebegő hatást keltő központi infotainment rendszert kínál, amely megemelt helyzetének köszönhetően tovább javítja az ergonómiát is. Emellett az új, ergonomikusan megalkotott multifunkciós nappabőr kormánykerék is az új formanyelvet hangsúlyozza a beltérben és az autó karakterét tovább szinesítve új élettel tölti meg az utasteret. Ezt tovább hangsúlyozza az új tervezésű, megvilágított szellőzőnyílásoknál alkalmazott világítástechnika.

A modern élethez kapcsolódva

A SEAT Arona teljesen hálózatba kapcsolt modellként autón belüli és autón kívüli összekapcsolhatósági megoldásokat kínál. A vezeték nélküli Full Link rendszernek köszönhetően az új Arona modell az Android Auto és a CarPlay technológiát is kínálja, míg az autón kívüli hálózatba kapcsolódásról a SEAT CONNECT gondoskodik. A felhasználók az új 8,25 és 9,2 col átmérőjű infotainment rendszereken keresztül építhetik fel a kapcsolatot, a Hola Hola köszönéssel aktiválható természetes hangvezérlés segítségével. 


Fedezz fel egy új szenvedélyt


Kompakt SUV merész dizájnnal és még merészebb ötletekkel, hogy Téged is magával ragadjon.

Image
Irányítsd szavakkal az autód

Célok, címek vagy bármely média kereséséhez mindössze csak egy kérdést kell feltenned. Mondd ki a "Hola Hola" szót a rendszer aktiválásához, miközben kezed a kormányon tarthatod, és az irányítás a kezedben maradhat.
Image
A vezető legjobb barátja.

A legügyesebb sofőrök is értékelik, ha valaki a fedezi őket. Biztonsági technológiánkat úgy fejlesztettük ki, hogy minden kalandot gond nélkül élhess át.
Image

Csináld a magad módján.


A megújult SEAT Arona olyan tartozékokkal rendelkezik, amelyekkel könnyebb az utazás megtervezése. Bármi szerepelhet a napirendeden, az autó biztosan a segítségedre lesz.

Image

Maradj az úton.


A megújult SEAT mindig a legjobb formáját hozza a SEAT Szerviz szolgáltatásokkal. 

Konfigurátor

Látogasson el szalonunkba és kérjen személyre szabott árajánlatot értékesítő kolléginktól! Mi biztos, hogy megtaláljuk az Ön számára legmegfelelőbb felszereltségű SEAT Aronat.

László
Damásdi
SEAT értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 067
Mobiltelefonszám 
Fax 
Donát
Rittgasszer
SEAT értékesítési tanácsadó
Telefonszám +36 76 503 066
Mobiltelefonszám +36 70 332 89 44
Fax 

 A feltüntetett árak nem minősülnek kötelező érvényű ajánlatnak, forintban értendőek, tartalmazzák a 27 %-os ÁFÁ-t és modellár esetén a regisztrációs adót. Az üzembe- és forgalomba helyezés költsége külön fizetendő. A tájékoztatóink folyamatos aktualizálása ellenére előfordulhat, hogy a megjelenített adatok már nem aktuálisak, vagy elírást tartalmaznak, mindezért nem áll módunkban felelősséget vállalni. A modellvariánsok, konstrukciók, felszereltségek, technikai adatok, árak, feltétel maszkok és az egyéb közölt adatok - előzetes értesítés nélkül történő - változtatásának jogát a MAGYARORSZÁGI IMPORTŐR A Porsche Hungaria Kft. fenntartja. A tájékoztatás nem teljeskörű. KÉRJÜK, VEGYE FEL A KAPCSOLATOT MÁRKAKERESKEDÉSÜNKKEL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGKAPJA A TÉNYLEGES ÉS TELJESKÖRŰ AJÁNLATÁT.