A bátorság visz előre - Az új SCALA

A vadonat új ŠKODA SCALA biztos támaszt nyújt élete során. Feltűnően sokoldalú és tágas, könnyedén legyőzhet vele bármilyen akadályt, amit a jövő Önnek tartogat.
SKODA SCALA

A SCALA név a "lépcső" vagy "létra" szó latin megfelelőjéből ered, és a dizájnra, a teljesítményre, valamint a ŠKODA kompaktautó-ágazatában tett éles váltásra, "újabb lépésre" utal. Rajongani fog a stílusos dizájnért, a legkorszerűbb Connectivity-megoldásokért és a maximális biztonságért. A SCALA modellel egy csúcsminőségű, modern autó birtokosa lesz, amely többet nyújt, mint ami elsőre látható.

Remek felszereltség és nagyszerű megjelenés

A ŠKODA SCALA az első sorozatgyártású modell a ŠKODA dizájnnyelvezetének újabb fejlődési szakaszában. A VISION RS tanulmányautó ihlette; a koncepcióautótól kölcsönözte a sportos, de időtlen dizájnt, amelyet szoborszerűen plasztikus formák és dinamikus elemek egészítenek ki.

Partner a hétköznapi kalandokba

A praktikus SCALA a széles körű komforttulajdonságaival és a ŠKODA Simply Clever megoldásokkal jó szolgálatot fog tenni, ha a családot kell ide-oda szállítgatni, barátokkal kirándulna, vagy csak elvonulna a világ elől a párjával.

Amennyiben szeretne elsőként értesülni a hamarosan érkező SCALA modellünk legfrissebb információiról, regisztráljon SCALA hírlevelünkre ITT!

További információért forduljon értékesítő kollégáinkhoz vagy látogasson el Márkakereskedésünkbe!

Erzsébet
Apró

SKODA Szalon- és Marketing vezető
Telefonszám: +36 76 503 080
Mobiltelefonszám: +36 70 596 0635
Fax:

János Norbert
Kis-Elek

ŠKODA értékesítési tanácsadó
Telefonszám: +36 76 503 081
Mobiltelefonszám: +36 20 964 17 75
Fax: